Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsinsallad med knapriga mandelflarn

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mums.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs mandeln guldgul i smöret. Ringla över honungen och fräs under omrörning ca 1/2 min. Häll och bred ut mandeln på ett dubbelvikt bakplåtspapper och låt stelna i kylskåp eller frys.
  2. Skala apelsinerna med kniv så att inget av det vita blir kvar, skiva dem och lägg på ett fat. Strö över osten. Ringla över oljan. Salta och peppra.
  3. Bryt flarnen i små bitar och strö över salladen och garnera med koriandern.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.