Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsinsorbet

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 3 timmar
Skriv ut

En kalorisnål sorbet, uppfriskande och utan extra tillsatt socker.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda juice och vatten i en vid skål.Låt stå i frysen ca 1 timme tills juicen frusit något. Tag ut juicen ur frysen och vispa med elvisp tills den är luftig. Vispa äggvitan till hårt skum och blanda ner i juicen. Låt blandningen stå i frysen ca 2 timmar tills den blivit helt fryst. Skeda upp sorbeten i fina glas och garnera ev med apelsinskivor och citronmelissblad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.