Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsintårta

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

mmm

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka nötterna. Smält matfettet. Blanda samman nöthacket, de båda sockersorterna och fettet. Tryck ut blandningen i en springform. Låt stelna. Smält chokladen i mikro eller över vattenbad och pensla eller bred över bottnen. Låt stelna.
  2. Vispa samman kesella, florsocker och juicekoncentrat. Vispa grädde och gelésocker och vänd ner i kesellablandningen. Tag kakan ur formen och garnera med chokladbitar runt kanten. Skölj apelsinerna och skär dem i tunna skivor som läggs uppe på kakan.
  3. Apelsinjuicekoncentratet kan ersättas av annan smak och apelsinerna av annan frukt eller bär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.