Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apetinafile med bön-tsatsiki

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Ny rätt från arla

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 g. Salta köttet och bryn det runt om i smör- rapsolja i en stekpanna. Lägg köttet på ett ugnsäkert fat och stek det i mitten av ugnen ca 20 minuter. Riv gurkan grovt på hushållspapper och pressa ur saften. Sjölj bönorna och låt dem rinna av. Blanda matygort, bönor, gurka, vitlök, salt och peppar. Ta ut köttet och skär det i tunna skivor. Stö över peppar, smulad apetina och oregano. Servera med tsatsikin och ugnstekta tomater.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.