Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Aprikos brownie

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Aprikosernas milda sötma mot chokladens mustighet.. Det kan bara blir smakens.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rosta kokosen i en torr stekpanna till en ljusbrun färg.
  2. Smält chokladen i vattenbad. Tillsätt smör och låt det smälta i chokladen.
  3. Blanda samman de övriga ingredienserna till kakan och den rostade kokosen.
  4. Portionera smeten i en smord lite muffinsform och grädda i ugn i 200º tills kakan har en torr yta och känns lite kladdig inuti. Häll av aprikoserna och tärna i mindre bitar. Blanda samman ingredienserna till marinaden. Låt stå i rumstemperatur och rör om så att sockret smälter.
  5. Servera kakan med de marinerade aprikoserna och en kula vaniljglass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.