Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Aprikos-Habanero barbecuesås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god och het sås som kan serveras till grillad fisk-, fågel- eller fläskkött. Fruktig sötma, fyllig grönsaksarom och en kick av habanero gör den här såsen perfekt till fiskar som lax, hälleflundra och havskatt. Pröva också till ljust kött av fågel eller fläsk.

Ingredienser

Instruktioner

Fräs lök och vitlök mjuk i lite olja. Tillsätt resterande ingredienser utom senapspulver och habanero. Låt sjuda under lock i 20 minuter eller tills aprikoserna är mjuka. Häll över koket i en matberedare, smaksätt med senapspulver, habanero och salt samt mixa till en slät sås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.