Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Aprikos- och äppelkompott med yoghurt

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Fräsch och snabbfixad efterrätt eller varför inte en del av en lyxig långfrukost med nybakt bröd och en kanna te.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg aprikoserna i kallt vatten 1 timme. Häll av blötläggningsvattnet, dela aprikoserna. Skala, kärna ur och skär äpplet i bitar.
  2. Koka äpple och aprikoser med honung,citronjuice och kanelstång under lock 5-10 minuter, låt svalna. Servera i ett glas med yoghurt och salta mandlar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.