Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Aprikos- och apelsinbollar med kakao

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Rulla bollarna i vanligt kakaopulver eller rå krossad kakao.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa nötterna till ett mjöl i en matberedare. Tillsätt kakao och mixa tills det blandar sig. Tillsätt aprikoser, apelsin och honung. Mixa till en seg smet.
  2. Forma smeten till bollar och rulla i krossad rå kakao eller kakaopulver.
  3. Rå kakao är opreparerade, krossade kakaobönor säljs i välsorterade Hälsokostavdelningar och chokladbutiker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.