Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Aprikos och blåbärstårta

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En variant på en tårta, vars recept är hämtad ur tidningen HÄLSA! Mycket enkelt och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att köra aprikoser, blåbär och mandel i en matberedare, tills allt är smulor Häll på Cointreau (alt. apelsinjuice) och blanda tills det blir som en smulig deg.
  2. Klä en pajform med löstagbara kanter, med plastfilm och tryck ut degen i denna. Strössla över med kokosflingor
  3. Ställ formen kallt så att degen stelnar och torkar.
  4. Efter att den stelnat och torkat, ta ut den färdiga bottnen och lägg upp den på ett fat
  5. Vispa grädde. Garnera tårtan med grädde och bär.
  6. Garneringen går att variera ordentligt med frukt och bär! Ta det du gillar!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.