Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Aprikos- och champinjonfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mums så gott!!!!

Ingredienser

Instruktioner

Krydda filéerna med oregano, salt och peppar. Lägg dem i en smord, eldfast form. Stek mitt i ugnen ca 20 min. i 225° Dela aprikoserna och kärna ur dem under tiden. Skär champinjonerna i fjärdedelar och fräs upp dem i en stekpanna. Tillsätt aprikoshalvor och smör, späd med grädde. Rör ner rödvinsvinäger, worcestershiresås och salvia och låt puttra ett par minuter. Smaka av med salt och peppar. Slå såsen runt filéerna 5 min innan de är klara. Servera med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.