Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Aprikos- och chokladscones

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Engelska scones är mörare än våra på grund av grädden.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Blanda mjöl, salt och bakpulver med den hackade chokladen och aprikoserna. Blanda i smöret.
  2. Tillsätt grädden och fortsätt blanda till en smidig deg.
  3. Kavla ut degen till en två-tre centimeter tjock platta. Ta ut scones med ett kakmått eller ett glas och placera på en bakplåtspappersklädd plåt. Pensla med grädde. Grädda i mitten av ugnen ca 10 minuter tills de får fin färg. Serveras ljumma.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.