Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Aprikos och kokosbiscotti

 
Aprikos och kokosbiscotti Aprikos och kokosbiscotti
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

En lite nyttigare variant av biscotti med sötma främst från de torkade aprikoserna och den rivna kokosen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader Vispa ägg och socker Rör i det rumstempererade smöret, kokosen samt de hackade aprikoserna Blanda i en skål för sig de torra ingredienserna Häll över mjölblandningen i äggvispet och rör ihop Häll ut den kletiga blandningen på mjölat bord, tillsätt eventuellt mer mjöl Dela degen i två och rulla ut dem båda Lägg rullarna på en plåt med bakpapper Tryck ut och pensla eventuellt med ett uppvispat ägg
  2. In med längderna i ugnen ca 12 minuter. Ta ut plåten och dela längderna på snedden Sätt in plåten i avstängd ugn ytterligare 60 minuter

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.