Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Aprikos- och kokospaj

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Aprikoser har en både söt och något bitter smak som passar utmärkt i efterrättspaj. Kan det bli enklare?

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 225 grader.
  2. Låt aprikoserna rinna av. Om du använder äpplen – skala och dela dem i skivor. Lägg aprikoserna (eller äpplena) i en smord, ganska liten ugnsfast form.
  3. Blanda socker, vetemjöl och kokos i en skål. Strö blandningen över frukten. Skär smöret i tunna skivor med en osthyvel. Lägg smöret överst.
  4. Grädda pajen tills den fått färg, det tar närmare 20 minuter. Ät pajen ljummen med glass eller vaniljsås.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lillill 8 oktober 2010

    SUPERGOD!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.