Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Aprikos- och mangobollar med kokos

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Goda och lite nyttiga bollar att äta när suget sätter sig in.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa nötterna grovt och lägg över i en skål. Lägg aprikoser i blöt i 10 minuter. Skär aprikoserna i mindre bitar och mixa aprikoser, torkad frukt, kokos och citronskal, citronsaft, honung och kokosolja.
  2. Blanda sedan massan för hand med cashewnötterna. Rulla massan till bollar och lägg på en bricka med smörpapper.
  3. Häll upp kokos på ett fat. Hacka chokladen och smält den försiktigt i mikron, rör om emellanåt. Ta lite choklad i handflatan och rulla bollarna en och en och sedan i kokosen.
  4. Förvara bollarna i en lufttät burk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.