Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Aprikoschutney

 
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Blötlägg de torkade aprikoserna över natten. Häll på mer vatten om det skulle behövas. Häll av nästan allt vatten (spara ca 1dl) och lägg aprikoserna i en stor gryta och koka upp. Låt koka ca 10 minuter på svag värme och lägg sedan i övriga ingredienser. Koka sakta i 45 minuter. Chutneyn håller sig några månader om man lägger den i noga rengjorda, sterila burkar som förvaras i kylskåpet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.