Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Aprikosfylld chokladvåffla

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Annorlunda våfflor blir det med kakao i smeten, till dessa våfflor - gör en aprikoskräm med bl.a. crème fraiche och färskost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tillaga våffelsmeten enl anvisning på förpackningen men med tillsats av kakaopulver
  2. Aprikoskräm: Vispa crème fraichen så att den blir tjock och tillsätt färskost och hälften av aprikosmarmeladen.
  3. Dela våfflorna i hjärtan. Lägg samman dem två och två med spritsad aprikoskräm emellan. Spritsa en klick av resterande aprikoskräm på översta våfflan. Lägg en halv aprikos på varje portion. Pudra över lite florsocker och lägg ev på lite kryddgrönt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.