Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Aprikosglaserad västerbottenpaj

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Helt enkelt ljuvlig!

Ingredienser

Instruktioner

Skär degen till en kvadrat 24x24 cm. Lägg degen på bakpappersklädd plåt. Skär 2 cm breda remsor av resterande deg. Pensla remsorna med ägg och klistra dom som en kant runt kvadraten. Nagga botten. Pensla hela pajen med det uppvispade ägget. Förgrädda i 10 min mitt i ugnen i 175 gr. Blanda ägg, grädde, riven ost, pinjenötter, smulad fetaost och apelsinskal. Häll röran i pajskalet och grädda i 20 -30 min. Värm marmeladen så att den blir lös. Pensla marmeladen på den avsvalnade pajen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.