Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Aprikoskaka

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

En saftig och god kaka som jag första gången smakade när jag var i Finland. Har gjort den många gånger sedan dess.

Ingredienser

Instruktioner

Smeten: Blanda ihop smör och socker. Rör ner ägget. Blanda sedan ner mjölet, väl blandat med bakpulvret. Bred ut smeten i en liten långpanna. Skär aprikoserna i små bitar och blanda sedan alla ingredienserna till garneringen. Bred denna över smeten och grädda i 200 grader i 40 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.