Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Aptitretare med breasola och apelsin

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Så god förrätt!! Älskar breasola...

Ingredienser

Instruktioner

Skiva baguetten och stek på medelvärme i olivolja några min. Dela breasolaskivorna på hälften. Skär ut skinnfria klyftor av apelsin, skär dem sedan i mindre bitar och lägg i en skål. Skiva oliverna. Blanda oliver med apelsin, svarpeppar och 1 msk olivolja. Låt stå 5-10 min. Lägg en halva breasola med lite apelsin- och olivsallad på varje brödskiva.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Kelsey 11 oktober 2009

    Riktigt riktigt gott! Ska jag helt klart göra igen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.