Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Aptitretare på minuten

(1 kommentar)  
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Supersmarriga mumsbitar att bjuda som förrätt eller tilltugg. Den här anrättningen passar också bra med en crostini eller ett kex i botten. Dryckestips: Lättgjord aptitretare där vi väljer ett mousserande vin från Spanien, så kallad cava. Codorníu Clasico Seco (artikelnummer 7735) är rik och frisk med tropisk fruktighet och ett smörigt inslag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda kesella med krasse, farinsocker, senap och vitlök.
  2. Dela laxskivorna på mitten, skär i mindre bitar och fäst i en päronbit med hjälp av en tandpetare. Klicka på krasseosten. Dra några varv med pepparkvarnen och smula eventuellt över lite gourmetsalt.
  3. Den här anrättningen passar också bra med en crostini eller ett kex i botten.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • dolores 9 september 2013

    Fräscht, gott och lättgjort, passade utmärkt på en buffetallrik.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.