Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Arabisk pita kefta

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lärde mig detta recept av Amal som kommer ifrån Libanon.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Blanda färsen med vitlöken, persiljan samt kryddorna.
  3. Smörj en ugnsform med olja. Platta ut färsen på formen så den täcker hela formbotten. Sätt in formen mitt i ugnen gräddas till den är klar.
  4. Dela upp färsen i rutor och lägg färsrutorna i nybakat pitabröd med diverse olika grönsaker som du tycker om samt vitlöksdressing eller någon annan dressing du tycker om. Vill du ha lite mer till så servera pommes vid sidan om

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • fiona84 19 juni 2009

    Väldigt god och lätt att göra =)

  • suse 8 augusti 2009

    Låter enkelt och gott.

  • zuna 12 augusti 2010

    supergott och enkelt att göra ! :)

  • mammis 30 november 2011

    Det här var ju galet gott, kunde inte sluta äta...från första tuggan till sista smakade det underbart, så det var svååårt att sluta....kommer att göras många gånger Kram och tack för ett superrecept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.