Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Åretruntkaka

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Den här gör jag ofta, den är enkel, går fort att göra och är jättegod med glass eller grädde.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker poröst Blanda i det smälta smöret och vetemjölet, rör om. Häll i en smord pajform.
  2. Fördela bär eller frukt över och strö sedan på pärlsocker.
  3. Grädda i ca 30 minuter i ugnen på 200 grader. Serveras gärna varm med glass eller grädde.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.