Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Aromkaka

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Maffiig kaka i flera färger.Går bra att frysa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda allt till smeten utom kakao. Dela smeten i 3 delar. Tillsätt kakao i en av delarna.Bred ut varje del på bakplåtspapper och grädda ca 10 min i 225°.
  2. Rör ihop smörkrämen. Bred hälften av smörkrämen på den ena vita botten, lägg på den bruna, bred resten av smörkrämen på denna och lägg på den andra vita botten.Skär i långsmala bitar.

Kommentarer (2)

  • gittan-9 28 februari 2009

    Hej! Ville bara tala om att detta är en supergod kaka. Har haft detta recept i säkert 35 år. Har gjort den några gånger.Tyvärr byter jag ofta recept. Vill gärna prova nya. Så därför ska jag poängsätta den till dig. Ha det bra! Har tänkt titta mer i din receptsamling.Hälsningar Gittan

  • cupcaker99 28 juli 2012

    Supergod kaka!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.