Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Aromsmör Rödvin

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Ett aromsmör är enkelt att göra och går att variera i oändlighet. Vispa rumstempererat smör i bunke och rör ner de kryddor och smaker du gillar bäst, spritsa med spritspåse på bakplåtspapper & frys ner i portionsbitar

Ingredienser

Instruktioner

Det kan vara svårt att få rödvinet att blanda sig med smöret så vispa kraftigt & länge. Har du gott om tid? Fräs då först på löken i en kastrull med rödvinet och låt det fräsa ihop en stund tills löken dragit åt sig allt vin! Blanda sedan med smöret & kryddor!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.