Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Arraksbollar

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Populära både hos stora och små

Ingredienser

Instruktioner

Riv eller mal kakorna finns matberedare så använd gärna denna blanda ner smöret. Smält chokladen över ett vattenbad och blanda ner tillsammans med punschen eller arraken arbeta massan smidig. Rulla smeten till bollar och ställ dem därefter kallt verkar smeten kladdig så ställ den kallt en stund innan den rullas. Smält chokladen till garneringen i varmt vattenbad doppa bollarna i chokladen och rulla dem sedan i srösslet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.