Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Arraksbollar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 15 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Himmelskt goda arraksbollar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält chokladen i en djup tallrik över kokande vatten.
  2. Blanda choklad, smör, socker, kaksmulor, havregryn, vaniljsocker, punsch och kaffe till en deg. Degen ska vara lite kladdig – ställ gärna bunken i kylen en kvart så att degen stelnar något.
  3. Rulla stora bollar och rulla dem i brunt strössel. Förvara i kylskåpet.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Allimac 7 oktober 2008

    Mycket goda arraksbollar! Jag bytte ut strösockret mot muscovadosocker, hade bara 3 dl kaksmulor hemma så jag tog 2 dl havregryn istället - sen tillsatte jag 3/4 tsk arrakessans!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.