Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Arrakskaka

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 10-12 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Jättegod kaka med smak av arrak .

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker poröst. Blanda mjöl,bakpulver,vaniljsocker och kokos.Tillsätt det i äggsmeten och sist smör och vatten. Rör till en jämn smet.
  2. Häll smeten i en smord och bröad form.
  3. Grädda i 200 grader i ca 30 minuter.
  4. Pensla på arraksessensen när kakan är varm.(snåla inte) Smält en kaka med blockchoklad och bred över.
  5. Ställ kakan kallt att stelna.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • gottgris 6 september 2009

    Den var saftig o god. Glömde tyvärr smält blockchoklad överst, men den var lika god ändå

  • monicadanell 18 oktober 2009

    Det här receptet har jag haft men tappat bort det tur att jag hittade det igen tack vare dej monica

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.