Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Asadogrillat Mufflon lamm och vildsvin

 
  • Serverar: 25 portioner
  • Tid: 4 timmar
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bind upp grisen/lammet på ställningen med ståltråd. Tänd en riklig bädd av kol och låt den glöda ordentligt. Häng köttet på ställningen (finns oftast att hyra hos köttleverantören). Vänd och pensla köttet regelbundet med marinaden. Köttet är klart när det kommit upp i en temperatur kring 68-70 grader. Räkna med att det tar 1,5 - 2 timmar.
  2. Vill man späcka köttet med örter, gör följande: Blanda det torra brödet med de övriga ingredienserna i en mixer och kör runt. Smeten ska bli ganska fast. Blir den för lös kan man ha i mer bröd. Snitta upp små fickor runt om på lammet/grisen och spritsa i fyllningen. Grilla sedan som ovan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.