Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Åsas äppelpaj

(2 kommentarer)  
Åsas äppelpaj Åsas äppelpaj
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Enkelt och snabb paj som fungerar både med äpplen, blåbär och rabarber.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala äpplena och skär i skivor. Lägg äppelskivorna i en pajform. Smält smöret i en kastrull, rör ner mjölet, sockret och bakpulvret i smöret och rör ihop till en smet. Klicka smeten över äppelskivorna.
  2. Grädda i 200 grader i cirka 30 minuter.
  3. Servera med vaniljsås eller kall vaniljglass.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • guardianlinda 27 mars 2008

    Hej! Kanske funkar med Päron eller ananas, istället för äpplen, vad tror du? /Kram Linda

  • bakjohannna 1 maj 2008

    Hej! Provade att göra denna paj. skulle det verkligen vara 3/4 dl bakpulver i?!?!?! pajen blev "stark" och gästerna måttligt nöjda...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.