Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Åsas kycklingfyllda crépes

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Från min kära syster, ger rätten 5+ redan här och nu, är så otroligt gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ihop som en pannkaksmet och grädda tunna pannkakor.
  2. Sätt ugn på 225 grader. Skär kycklingköttet i små bitar. Skala och hacka löken och vitlöken. Fräs löken mjuk i lite fett i en kastrull. Rör ner Creme Fraiche, citronsaft, dragon, salt och peppar. Låt koka upp. Blanda ner kycklingen i kastrullen med sås och låt bli varmt. Fördela fyllningen på pannkakorna och rulla samman. Lägg dom på ett ugnsäkert fat och strö över osten. Gratinera mitt i ugnen ca 12-15 minuter eller tills rätten fått fin färg. Servera med en sallad till.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Tova-Clara 16 april 2008

    Måste göra dom någon dag.

  • pedalen1965 10 september 2008

    Fluffiga goda crépes. Jag använde en påse salladskyckling.Nästa gång tar jag nog bara 1/2 tsk dragon.Tyckte nog att dragonsmaken var för dominant. Fast det är ju vad man tycker själv.

  • Raider0480 8 februari 2009

    Ska göra detta recept för andra gången idag, det är kanongott! =) Tack för receptet! Hadé

  • EKC6150 30 augusti 2009

    Tack för receptet.Mycket goda crepes tyckte hela familjen. Det här kan vi ha fler gånger tyckte barnen och det var bara att hålla med. mvh Jocke

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.