Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Åsas lax med örtsås

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God fiskrätt som tillagas i ugnen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Dela laxen i portionsbitar och lägg dem i en smord ugnsform. Smält smöret och blanda med salt, peppar och lime. Pensla laxen med smöret och strö över ströbröd. Låt stå i ugnen ca 20 minuter.
  3. Sås: Blanda gräddfil och majonnäs utan att röra för mycket. Rör ner örtkryddorna och smaka av med lime, salt, och peppar.
  4. Servera med kokt potatis och örtsåsen.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • GrandCru 21 maj 2009

    Wow vilken fantastiskt god örtsås! Mina barn älskade den!

  • ullisw 5 juni 2009

    Verkligen Jättegod örtsås, den gick hem tom hos 4-årige sonen. Den kommer jag göra igen!! :o)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.