Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Åsas skagernröra

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Underbart god skagernröra som passar både till den bakade potatisen eller som fyllning i smörgåstårta.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda ihop majonnäs och crème fraiche. Hacka ägg, räkor, äpple och purjolöken och blanda ihop. Krydda efter smak och tycke. Jag och min sambo älskar den här röran och brukar dubbla den till bakpotatisen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • stig_carlsson_96 30 januari 2015

    Det heter Skagenröra. Det finns inga räkor i den Värmländska sjön Skagern. Rätten har fått namn efter stad på Jylland där räk- och hummerfiskare landar sin fångst... :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.