Ett mycket lättgjort, nyttigt och framförallt gott bröd. Ingen jäsning behövs, brödet sätts direkt i kall ugn. Tänk på att solrosfröna blir gröna av bikarbonaten - helt ofarligt!
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Det var ett gott lättbakat och snabbt bröd! :-D Jag lade in en bild, hoppas du inte misstycker. MVH Lena
kan man byta ut bikarbonaten mor bakpulver mån tro? och är det möjligt att skippa sirapen? Mvh.
Upptäckte av en slump att ROSTADE solroskärnor inte blir gröna av bikarbonaten.... :)
Bytte ut lingonsylten mot gojibär, linfröna till chiafrön och lade till lite grovt hackade valnötter. Tog en extra skvätt fil istället för den förlorade vätskan i lingonsylten. Blev supergott! :)