Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Åsas superbröd

(4 kommentarer)  
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Ett mycket lättgjort, nyttigt och framförallt gott bröd. Ingen jäsning behövs, brödet sätts direkt i kall ugn. Tänk på att solrosfröna blir gröna av bikarbonaten - helt ofarligt!

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla ingredienser till en lös smet. Häll smeten i två smorda (med olja) brödformar. Sätt in formarna i kall ugn, sätt ugnen på 225 grader och låt stå ca 45 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • sikaal 11 oktober 2009

    Det var ett gott lättbakat och snabbt bröd! :-D Jag lade in en bild, hoppas du inte misstycker. MVH Lena

  • billiebass 19 maj 2010

    kan man byta ut bikarbonaten mor bakpulver mån tro? och är det möjligt att skippa sirapen? Mvh.

  • Suuz 26 januari 2012

    Upptäckte av en slump att ROSTADE solroskärnor inte blir gröna av bikarbonaten.... :)

  • Suuz 16 september 2012

    Bytte ut lingonsylten mot gojibär, linfröna till chiafrön och lade till lite grovt hackade valnötter. Tog en extra skvätt fil istället för den förlorade vätskan i lingonsylten. Blev supergott! :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.