Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Asiatisk apelsinpanna

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En turbosnabb rätt med pigg smak av färsk apelsin. Vill du ha den ännu hetare är det bara att öka mängden chiliflingor eller slänga ner lite finhackad färsk chili.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla paprikan och skär den gula löken i tunna klyftor. Skiva vitlöksklyftorna fint. Fräs vegokött, paprika och lök i lite olja tills allt har fått fint med färg.
  2. Apelsinsås: Vispa ihop alla ingredienser i en skål.
  3. Häll ner vegokött och grönsaker och låt bubbla på i 5 minuter eller tills såsen tjocknar något.
  4. Servera med nykokta risnudlar och sesamfrön.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.