Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Asiatisk biff

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Biffen som sköter sig själv i ugnen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225º.
  2. Skär purjolöken i skivor på snedden, skala och finhacka vitlöken.
  3. Lägg kött och lök i en ugnssäker form. Blanda grädde, soja och ingefära. Häll blandningen över köttet och strö över sesamfrön. Stek i mitten av ugnen ca 20 minuter.
  4. Servera med kokt ris och en strimlad sallad.
  5. Tips: Sambal oelek är en chilistark röra som sätter extra krydda på maten. En halv till en tesked brukar räcka. Prova lite sambal i den asiatiska biffen. Rätten kan förberedas till dess att den ska in i ugnen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.