Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Asiatisk fisk i paket

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Detta är en doftbomb! Öppna paketen vid bordet och låt alla dra ett djupt andetag. Det doftar underbart.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bulta hälften av citrongräset försiktigt eller riv skalet av en lime och blanda med crème fraiche och ställ kallt till servering.
  2. Smörj fyra ark metallfolie. Lägg en rensad forell på varje ark. Fördela skivad vitlök, ingefära, chili och citrongräs eller pressad lime över fiskarna. Krydda med salt och vitpeppar. Klicka resten av smöret över fisken. Nyp ihop paketen (detta kan förberedas i god tid) och grädda i 200° i 20 minuter. Servera med jasminris och limesås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.