- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Gott och lättlagat!! Given succé som bjudrätt.
Instruktioner
- Skär fisken i strimlor. Skala räkorna. Hetta upp oljan i en wok eller stor stekpanna. Fräs grönsakerna ca 3 min och tag upp dem. Bryn fisken i omgångar, salta och peppra. Tag upp den. Blanda kokosmjölk, vitlök och ostronsås i pannan. Koka upp och låt sjuda några minuter. Lägg i grönsaker och fisk, hetta upp. Smaka av med lime, ev salt och peppar. Garnera med räkor och kryddgrönt. Servera med ris.
- En portion med tillbehör ger ca Energi: 2698 kJ / 644 kcal Fett: 20 g Fibrer: 5 g
Publicerat den
28 mars 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Vill bara påpeka att den lilla stjärnan som denna rätt har inte ger den rättvisa. Tråkigt att den somröstar inte vågar skriva vad den inte gillar. Ev tror jag att betyget kom till under den period då vi hade personer somloggade in och förstörde på matklubbens sidor:(