Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Asiatisk fiskgryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott och lättlagat!! Given succé som bjudrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fisken i strimlor. Skala räkorna. Hetta upp oljan i en wok eller stor stekpanna. Fräs grönsakerna ca 3 min och tag upp dem. Bryn fisken i omgångar, salta och peppra. Tag upp den. Blanda kokosmjölk, vitlök och ostronsås i pannan. Koka upp och låt sjuda några minuter. Lägg i grönsaker och fisk, hetta upp. Smaka av med lime, ev salt och peppar. Garnera med räkor och kryddgrönt. Servera med ris.
  2. En portion med tillbehör ger ca Energi: 2698 kJ / 644 kcal Fett: 20 g Fibrer: 5 g

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • marwis 6 september 2008

    Vill bara påpeka att den lilla stjärnan som denna rätt har inte ger den rättvisa. Tråkigt att den somröstar inte vågar skriva vad den inte gillar. Ev tror jag att betyget kom till under den period då vi hade personer somloggade in och förstörde på matklubbens sidor:(

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.