Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Asiatisk fruktsallad

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

I Thailand finns inte så mycket desserter mer än frukt och glass. Här serverar Kanjana sin goda variant på fruktsallad med jordgubbssås. Både salladen och såsen går bra att förbereda och förvara i kylen tills de ska serveras.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala melon, kiwi och apelsiner. Skär all frukt i bitar. Mixa alla ingredienser till såsen. Smaka av sötman med florsockret.
  2. Lägg upp fruktsalladen i skålar. Lägg på en klick vaniljglass och häll över såsen. Garnera med granatäppelkärnor och halverade passionsfrukter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.