Mycket smak och färg är det i denna glutenfria och vegetariska paj. Annorlunda och supergott!
Instruktioner
- Börja med pajdegen. skär smöret i mindre bitar.
Nyp ihop det med mjöl och salt. Tillsätt vattnet. Arbeta ihop till en deg. Lägg degen i en plastpåse och lägg in i kylen 1 timme.
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Tryck ut degen i en pajform. Nagga botten med en gaffel så det blir små hål. Baka i ugn i 10 minuter.
- Fräs quornbitarna i sambal oelek. Strimla kålen. Skär morötterna i slantar. Dela broccolin i riktigt små buketter. Hacka lök och vitlök. Fräs allt i het panna tills det mjuknat.
- Blanda med ingefära, ägg och kokosmjölk. Häll i pajskalet. Baka i ugnen 30-40 minuter eller tills pajen har stelnat och fått fin färg.
Publicerat den
24 juni 2013
Liknande recept
Skriv kommentar