Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Asiatisk kokospaj

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Mycket smak och färg är det i denna glutenfria och vegetariska paj. Annorlunda och supergott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med pajdegen. skär smöret i mindre bitar. Nyp ihop det med mjöl och salt. Tillsätt vattnet. Arbeta ihop till en deg. Lägg degen i en plastpåse och lägg in i kylen 1 timme.
  2. Sätt ugnen på 200 grader.
  3. Tryck ut degen i en pajform. Nagga botten med en gaffel så det blir små hål. Baka i ugn i 10 minuter.
  4. Fräs quornbitarna i sambal oelek. Strimla kålen. Skär morötterna i slantar. Dela broccolin i riktigt små buketter. Hacka lök och vitlök. Fräs allt i het panna tills det mjuknat.
  5. Blanda med ingefära, ägg och kokosmjölk. Häll i pajskalet. Baka i ugnen 30-40 minuter eller tills pajen har stelnat och fått fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.