Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Asiatisk kycklingfiléwok

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Recept från ICA's kokosmjölksburkar fast lite omgjort. Supergott och enkelt!

Ingredienser

Instruktioner

Skala och strimla lök, hacka vitlöken. Skölj, kärna ur och strimla paprikorna. Strimla kycklingfiléerna. Fräs grönsaker och kyckling i omgångar i oljan i en wok eller väldigt stor stekpanna. Tillsätt kokosmjölk, ostronsås, sambal oelek och ev. salt och soya. Låt puttra c:a 5 minuter. Blanda ned limeskalet. Servera med nudlar och mango chutney.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.