Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Asiatisk kycklingsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Behöver du ett nytt och exotiskt recept på kyckling? Gör då den här knapriga salladen med asiatiska inslag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och strimla kycklingen och blanda den med jordnötssåsen i en skål. Täck över med plastfolie och ställ i kylen, 30 minuter.
  2. Värm upp oljan i en teflonstekpanna och lägg i den marinerade kycklingen. Kasta bort den marinad som blir över. Fräs upp kycklingen tills den inte längre är rosa, ca 8-10 minuter.
  3. Skölj och skiva gurka och purjolök. Hacka chili och jordnötter. Blanda ner allt med kycklingen och bryn ytterligare 3 minuter. Ta bort stekpannan från plattan.
  4. Lägg ett par salladsblad på varje tallrik. Portionera ut kycklingen och servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.