Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Asiatisk kycklingsallad med lime- och chilidressing

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här ljuvliga kycklingsalladen med krispiga grönsaker vänds i fräsch lime- och chilidressing.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finstrimla morötterna. Dela gurkan på längden och skär i tunna skivor. Ta av allt kött från kycklingbenen och släng skrov och skinn. Strimla kycklingköttet fint med hjälp av två gafflar tills tunt och trådigt och lägg köttet i en skål.
  2. Tillsätt salladskål, morötter, gurka, sojabönsgroddar och koriander eller persilja och blanda väl.
  3. Blanda fisksåsen med limesaft och strösocker i en skål och tillsätt chilin. Blanda väl tills sockret har smält.
  4. Häll dressingen över salladen och blanda väl. Servera gärna med limeklyftor att pressa över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.