Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En kalasgod lax med lätt asiatisk touche. Detta blir en given favorit "som du slänger i hop" på 20 min.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 gr. Lägg fisken i en smord ugnssäker form. Kryddamed salt,ingefära, farinsocker, limesaft och finhackad vitlök. Häll över grädden. Stek i ugnen ca 15 min. Servera med lättstekta grönsaker och kokt ris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Helvina 27 september 2011

    Det här var verkligen jättegott! Jag hade föredragit lite mera krydda, men det är ju bara att öka det lite. Vi serverade det med Quinoa och wokgrönsaker.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.