Öst möter väst när orientaliska kryddor blandas med en klassisk italiensk favorit. Det blir succé, prova och njut!
Instruktioner
- Koka pastan enligt förpackningens anvisningar. Smörj en ugnssäker form som är ca 30x20 cm med lite matfett.
- Sätt ugnen på 175 grader. Tärna kycklingfiléerna fint. Hetta upp oljan i en stekpanna och bryn det tärnade köttet tills det är genomstekt, ca 4 minuter.
- Blanda kyckling, ströbröd, purjolök och äggvita. Krydda med salt, peppar och spiskummin. Portionera på köttblandningen i pastan och lägg den fyllda pastan i den förberedda formen.
- Blanda vin och maizena i en skål. Hetta upp buljong, champinjoner och soja i en kastrull. Vispa ner vinblandningen. Sjud upp och låt sjuda i 3 minuter under omrörning. Häll såsen över pastan. Strö över osten och gratinera i ugnen i ca 30 minuter.
Publicerat den
16 april 2008
Liknande recept
Skriv kommentar