Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Asiatisk marinad/Glaze

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Marinad i asiatisk stil som passar utmärkt till fågel och kött.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda ketchup, farinsocker, flytande honung, sesamolja och japansk soja i en skål. Riv ner vitlök och ingefära. Lägg ditt kött i en påse tillsammans med marinaden. Marinera i ca 1 timme. Pensla köttet med resterande marinad under stek/grilltiden för att få en fin blank yta. Enjoy!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Eva Nilsson 24 augusti 2017

    Hej, detta recept på Asiatisk glaze är så gudagott! Jag gör en liter åt gången, och sen använder jag det till kött, kyckling och allt som vi grillar! Den är supergod!! Tack Pigge!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.