Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Asiatisk schnitzel

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Här möts thailändsk röd curry och japansk sukiyakisås i en lättlagad fredagsrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bred ut ett tunt lager röd currypasta över schnitzlarna. Panera dem i mjöl.
  2. Skiva champinjoner och purjolök. Häll av vattnet från vattenkastanjerna, skiva och stek dem på hög värme i majsolja ca 2 min. Tillsätt champinjonerna och låt dem få färg. Lägg i purjolök och häll i soja, sukiyaki och sesamolja. Låt koka ihop 1 min.
  3. Stek schnitzlarna i medelvarm panna ca 2 minuter per sida. Servera med grönsakerna ovanpå, ris och lite extra soja vid sidan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.