Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Asiatisk skinkwok

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Enkel och lättlagad wok där fisksås och chilisås ger extra smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn köttet tillsammans med vitlök och ingefära i hälften av oljan i en wokpanna med hög värme. Ta upp köttet. Fräs grönsakerna i resten av oljan. Blanda samman kött och grönsaker.
  2. Tillsätt ljus soja, sweet chilisås och fisksås. Låt woken bli varm. Servera med kokt jasminris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • LindaPortos 24 april 2009

    Gjorde denna wok nu i kväll och den var kanon god, kommer att göra denna fler gånger kan jag lova.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.