Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Asiatisk wok

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vegetariskt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla paprikor och haricots verts, bryt blomkålen i små buketter. Fräs i olja i 5 – 6 minuter. Pudra grönsakerna med curry och spiskummin. Fräs allt utan att bränna grönsakerna.
  2. Fräs grillbitarna i smör eller olja och vänd ner dem i grytan. Vispa ihop juice, soja, vitlök, ingefära och arrowrot. Slå det över grönsakerna och ge det hela ett sista uppkok. Smaka av med salt och peppar. Toppa gärna med färsk koriander.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.