Oavsett om de här nudel- och kycklingbullarna serveras som huvudrätt eller snacks så blir de populära.
Instruktioner
- Lägg risnudlarna i en värmesäker skål och häll på kokande vatten, låt dra sex-sju minuter tills de är mjuka. Låt rinna av väl och klipp nudlarna i bitar.
- Blanda kycklingfärs, vitlök, ingefära, chili, koriander, vattenkastanjer och ägg i en skål. Tillsätt nudlarna och blanda väl med händerna till en slät smet. Kyl 30 minuter. Blöt händerna med kallt vatten och rulla 30 matskedsstora kycklingbullar.
- Hetta upp oljan i en teflonstekpanna på medelvärme och stek kycklingbullarna i omgångar fem-sex minuter runtom tills de är gyllene och genomstekta. Ta upp med en hålslev och låt dem rinna av på hushållspapper. Servera med späd färsk spenat, limeklyftor och söt chilisås.
Publicerat den
9 december 2011
Liknande recept
Skriv kommentar