Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

Gör många – alla gillar kyckling! Med kycklinglårfilé blir det extra saftigt och gott.

Ingredienser

Instruktioner

Vik ut och dela filéerna i halvor på längden. Salta och stek dem knappt färdiga i smör i en stekpanna ca 3 min på varje sida. Låt dem kallna. Rör ihop glazen. Blanda såsen. Trä upp kycklingen på spett. Lägg dem på ett ugnssäkert fat. Pensla över glazen. Hit kan man förbereda. Sätt ugnen på grill. Värm spetten i övre delen av ugnen ca 5 min. Servera med såsen.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • PappaLars 28 mars 2008

    Dessa är riktigt läckra. Går bra att ha som plockmat oxkså.

  • minijeppe 28 mars 2008

    De här var världens godaste

  • minijeppe 29 mars 2008

    jag glömde skriva : !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Clacken 21 januari 2011

    Ska testa detta ikväll. Återkommer.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.